Снежана Иванова

Консултант
Консултант
Накратко за мен.

Казвам се Снежана.  Регистрирах се като консултант в Орифлейм просто, за да опитам. Предпочитам да опитам сама, за да преценя лично, подходящо ли е за мен, харесва ли ми или не. Не очаквах нещо специално, по – скоро беше вътрешно усещане, че е добре да опитам. И се получи! 

По онова време мечтаех  да си купя лаптоп. Тогава, в онези години, това си беше „екстра“ за хора, които имат собствен бизнес. Купих си го, и не само това. Половината кола също си я платих с пари, събрани благодарение на работата ми в тази фирма. Работех уж между другото, заради допълнителен доход, стана ми като хоби…

Сега се уча да разработвам бизнес  система, която да ми носи доходи, в размер, какъвто аз сама определям. Работя за себе си, в удобно за мен време, колкото и когато аз реша.

Придобих козметична култура, каквато преди нямах. Освен, че предоставя качествени хранителни и козметични продукти, Орифлейм се грижи за повишаване на козметичната и финансова култура на хората, както на тези, които работят тук, така и на своите клиенти.

Срещите и общуването с много и различни хора ми носи истинско удоволствие и забавление. Винаги е интересно, разнообразно и внася много положителни емоции в живота.

И Вие можете! 

Бизнес страница: http://snezhivanova.onlinerabota.eu
Фейсбук профил: https://www.facebook.com/snezhioriflame/

Запиши се за безплатен уебинар

Това е твоята възможност за успешен бизнес

Знаете ли кой ви покани?


Записване