Клементина Куртева

Мениджър
Мениджър
Казвам се Клементина Куртева от град Панагюрище и съм на 16 години. 
Аз съм много упорита, борбена, усмихната и винаги гледам от светлата страна на нещата.
 
Мисля че животът е твърде кратък, добре е да му се наслаждаваме и да сме благодарни, за това което имаме!
 
Преди да стана част от компания Орифлейм  бях като всеки нормален тийнейджър - все още не знаех какво искам от живота и все се лутах насам натам, но нямах амбиции да се развивам, камоли да  гледам с перспектива на живота.
 
Попаднах в екипа на Орифлейм „почти“ случайно, защото според мен случайности не съществуват. Един ден ми писа едно супер позитивно момиче и ме попита дали бих искала да стана част от екипа й. В началото не подозирах какво ме очаква, но аз обичам да експериментирам и да правя различни неща, затова реших да се присъединя към екипа й като приема нейното бизнес предложение.
Впечатли ме възможността за личностно и кариерно развитие, възможността за приятна работа с хора и козметика от вкъщи или място, което е удобно за мен.
 
Промених се много откакто започнах този бизнес, станах много по-отговорна, по-позитивна и много по-щастлива! Аз обичам общуването с хора и да се запознавам с нови хора.

Успях да изградя собствена онлайн система на работа и развитие на хората в моя екип, в момента вече имам изцяло онлайн супер екип от млади хора – 40 прекрасни и упорити момичета , които искат да работят за себе си - за лудите, за различните, за бунтарите, за тези, които виждат нещата по различен начин – ние не обичаме правилата…
Искам, боря се и ще бъда най-младия Директор по Плана на успеха в Орифлейм през 2019 г. Присъедини се към моя екип и започни да действаш, за да получиш своето възнаграждение още утре!!!

Очаквам те!

Instagram: https://www.instagram.com/klemensiyaa/

Бизнес страница: http://clementina.onlinerabota.eu
Фейсбук профил: https://www.facebook.com/klemensiyaa

Запиши се за безплатен уебинар

Това е твоята възможност за успешен бизнес

Знаете ли кой ви покани?


Записване