Мария Дойчева - Станкова

Бизнес - консултант
Бизнес - консултант

От идилията за мечтаната работа до моята реализирана кариера
 
Познавате ли мечтатели?
А наистина добри хора, които за другите са наивници?
А хора, които винаги са положително настроени?
    


От малко момиче до днес аз съм мечтателка - оптимистка. Винаги търся доброто в хората, дори и в недобронамерените хора. Не преценявам другите, предпочитам да вярвам, че всеки от нас носи доброто в себе си. Чуствам се щастлива, когато правя колкото се може повече добрини. Позитивната ми настройка във всяка ситуация прави всяко мое ежедневие слънчево.
  
Когато бях малко момиче в 5-ти клас вече имах идея за живота си като порастна. Представях си, че съм значима в работата си, че ходя красива, с костюм или рокля, с прическа и с  грим на лицето. Работната си среда споделям с добронамерени колеги, с които сме и приятели. Тъй като си бях поспаланка исках да ходя на работа след 11ч сутринта, а като си свърша задачките да не се налага да стоя до края на работното време като мама. Тъй като не харесвах шефа на мама, защото все не й даваше отпуска, за да сме повече време заедно, си бях решила един ден да си търся работа, в която аз да съм Шефа. Тъй като татко постоянно учеше за неговата работа и ходеше с огромно желание,  аз исках за моята работа да е нужно да уча, да е разнообразна,  да дава ме вдъхновява,  да ми дава нещо допълнително ..... въобще не знаех какво да е то, но не исках просто да ходя на работа и всеки ден да е едно и също ....
 
Днес вече съм голямото момиче, което успешно е реализирало детската си визия за мечтана работа – аз съм бизнес – предприемач и партньор със шведската компания Орифлейм. Започнах с идеята да реализирам допълнителен месечен доход докато бях студентка, а във времето открих, че кариерирната реализация с тази комапния дава всичко, което някога съм искала.

 • реализиране на международна кариера
 • гъвкаво работно време и независимост от работно място
 • възможност за пътешествия на международни конференции  
 • възможност да ме обучават в тясна специализираност
 • възможност за работа с положителни хора ( а не сама в едно офисче, пред бюро, на компютър - моят кошмар)
 • възможност да съм част от подкрепяща позитивна среда
 • възможност за израстване и в личностно отношение и във финансово отношение 
 • възможност за месечно възнаграждение над 1000 лв ( тогава ми се струваше нереално), а днес работя за 5000 лв на месец.
Благодарение на възможността да направя кариера като Мениджър по Плана на успеха на Орифлейм и обученията по личностно развитие, които посещавах и все още посещавам, успешно продължих развитието на своята кариера. Превратна точка в моя живот, благодарение на едно от преминатите обучения за личните цели, беше, че Висшето образование „Украинска филология” в СУ, което следвах всъщност не отговаряше на моите желания и интереси, а беше резултат от наложените обществени порядки затова, че хората, които завършваме езикова гимназия, трябва да продължим с Право, Филология, Филосифия, Педагогика. Една част от моите колеги го завършиха, защото го бяха започнали и нямаше смисъл да прекъсват. Аз обаче реших, че времето е твърде ценно, за да продължа още 2 години в изучаване на материя, която щеше да ми донесе само специализирана обща култура и лично удовлетворение затова, че съм отличничка и получавам студентска стипендия – 200 лв на месец, които не стига само за учебниците .... Прекъснах безумното стечение на обстоятелствата и завърших висше образование по Мениджмънт на туристическите услуги  в частен колеж, въпреки че кариерирното ми развитие с Орифлейм не го изискваше. Всъщност да развиваш кариера като Мениджър с Орифлейм дори не изисква предишен опит в бранша МЛМ. В този бранш отсъстват хилядите изисквания на работодателите:
 • да си млад специалист
 • да имаш поне един западен език 
 • компютърна грамотност 
 • комуникативни умения 
 • позитивност 
 • опит поне 2 години

И тъй като ми е до болка познато да завършваш и да се явяваш на интервюта, от които дори не ти дават обратна връзка защо не си удобрен/а, аз взех решение да сложа край и на тази част в живота си. Имах възможност да продължа с кариерирното си развитие по Плана на Успеха в Орифлейм или да емигрирам да си търся късмета като 90% от моите съученици и колеги. Аз реших да последвам примера на сериозно успяващи  хора от позитивната подкрепяща среда в Орифлейм и да постигна живот с европейски стандарт в България, благодарение на работещата бизнес – система на компанията.

Днес, през 2018-Та година потвърждавам, че бизнес - системата САРПИО на компания Орифлейм наистина работи и променя човешки животи, но само на онези, които са готови за промяна, както бях аз. Днес отделям по 5-6 часа на ден за собствения си бизнес с партньор компания Орифлейм, получавам месечен доход 2000 лв и финасов план за 5000 лв на месец, имам реализирана международна кариера, аз съм си шеф на себе си, мога да почивам и работя, когато аз реша, имам всеотдаен екип от позитивисти и мечтатели, на които помагам да променят своя живот. Имам любящ съпруг и родители, които ме подкрепя 100%.

Моята мисия е да помогна на повече млади специалисти  да получат възможност да се реализират в България като наши бизнес партньори, да реализират кариера с реално финансово възнаграждение на месец 3000 лв и да не се налага нашите български деца да заминават на бригади, където да им се скършат всички мечти. 

Аз живея щастливо в България и успешно се реализирам като бизнес - предприемач в България, действам активно за промяната в нашата страна като давам пример със себе си и хората, които са се реализират в моя екип.

Бъди един от нас и заедно ще постигнем всичко!.....

YouTube :  https://www.youtube.com/channel/UC06OAGdRGKVzQMz6DORry_g

Instagram:  https://www.instagram.com/marya.stankova/
 


Запиши се за безплатен уебинар

Това е твоята възможност за успешен бизнес

Знаете ли кой ви покани?


Записване